>Beni ne shkollë

>Si ja qon me shkolle Beni ? e pyet nje shok ne lagje
- Mire mire , dhe me mesuesin e kam muhabetin shum mire.
Por ti ke qene nxenes i dobet ja kthen shoku.!!!
- Po e di ,por mesuesi me do aq shume sa ka vendosur te me mbaje edhe nje vit ne klase te katert.

3 thoughts on “>Beni ne shkollë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>