Rreshtimi i policëve

Komandanti i Stacionit Policor i urdheroi policet e stacionit qe te rreshtoheshin sipas shkolles qe kishin te kryer.

U formuan rreshtat: me 4 vjetshkolle, me shkolle fillore, te mesme, fakultet, … mirepo nje polic i gjore sillej verdall ngarreshti ne rresht.

Dikur Komandanti u zemrua dhe e pyeti: ”Si eshte eshte puna me ty qe nuk po ze vend askund”?

“Po une nuk kam shkolle fare”, u pergjigj i gjori.

“Ti dil pas meje”i thaKomandanti.

A janë shëruar budallenjtë?!

Ne spitalin e budallenjve ju vune te hanin ne pjata bosh per te provuar nqs ndonjeri ishte sheruar.

Te gjithe filluan te hanin , vetem njeri nuk po hante.

Kujdestari mendoi se ai ishtesheruar dhe e pyeti pse nuk pohante.

-Po pres te ftohet, u pergjigj…

Djali dhe doktori

Shkon djali tek doktori sepse kishte disa shqetësime shëndetësore. Doktori pasi e vizitoi e këshilloi:

-Doktori: Duhet te praktikohesh me sporte te kesh një shëndet me te mire.
-Djali: Po unë luaj futboll,basketboll ,tenis çdo Dite.
-Doktori: Sa ore ne dite luani?
-Djali: Derisa ti mbaroje bateria telefonit.

zezaku

ne nje banjo publike nje i bardh shikon nje zezak qa po bente shurren kur ai i shikon ka… i thot me fal a te te bej nje pytje si ke arritur ta rrisesh kaq shum ka… zezaku i pegjigjet sa her qe bej shurren e shkud per legeni te banjos ….pas disa muajsh takohen rastesisht i afrohet zezaku dhe e pyet he mo qar u be a eshte rrit opo jo i pergjit i bardhi per te rritur jo akoma por ngjyren e ka marr